Månad: juli 2019

Varmvatten avstängt 11 juli kl. 10-14

11 juli kl. 10-14 blir det avbrott i varmvattnet då VA Syd ska ersätta ett par felaktigt monterade vattenmätare och underdimensionerade rör i ”hotellet”. Detta är tänkt att avhjälpa problemen med dålig värme, främst i längorna längst upp på Södra Klockspelsvägen.

Sopkärlsbyte i september

Det var sagt i maj men VA-Syd menade fr o m maj fram till oktober månad. Enligt uppgift kommer nu ske den 25:e september. Som kund får vi räkna med att det kan bli något förskjutet och räkna med datumet och upp till 4 dagar framåt då själva bytet kommer att ske. Vi påminner er igen.

Status på reliningprojekt

En kort statusuppdatering. Vi är just nu i processen att ta in anbud för projektledare av reliningen. När projektledaren är vald påbörjas sökandet efter en entreprenör. Vi återkommer i detta stora och viktiga ärende.

Siktbeskärning

Vi vet inte exakt när SBC kommer igång med siktbeskäringen men dom har börjat med rabatterna och därefter görs buskarna. Håll utkik…

Tack för visat intresse

Årsstämman genomfördes den 21 maj på sedvanligt vis.Stämman fastslog följande medlemmar till styrelsen:  Valda 2019 för 2 år: Olof Hennig – omval tillika ordförande, Lars Tell – nyval.  Styrelsemedlemmar valda 2018 för 2 år: Karin Härenstam, Monika Pitura och Tomas Dahlgren tillika sekreterare.  Suppleanter valda 2019 för 1 år: Margareta Rudomino – omval. Tack för ert förtroende.Vi skall göra vårt bästa…
Läs mer